20:28
Техніка CAT® на реконструкції автошляху М-03!

Надійний партнер компанії «Цеппелін Україна» - компанія «Дорожнє будівництво «Альтком», що заходить до складу фінансово-промислової групи «Альтком»* - це одна з найбільших організацій, що займається проектуванням, лінійним будівництвом транспортних магістралей, комплексним будівництвом автомобільних доріг, шляхопроводів, а також виконанням середнього і капітального ремонту дорожнього покриття.

АВТОШЛЯХ М-03 - АВТОМОБІЛЬНИЙ ШЛЯХ МІЖНАРОДНОГО ЗНАЧЕННЯ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ

Наразі, компанія «Дорожнє будівництво «Альтком» виконує ремонт дороги державного значення М-03 Київ-Харків-Довжанський. Загальна довжина усього автошляху становить 856,1 км. Дорога проходить територією Київської, Полтавської, Харківської, Донецької та Луганської областей.





РОБОТИ НА ДІЛЯНЦІ КМ 207-210 ДОРОГИ КИЇВ-ХАРКІВ-ДОВЖАНСЬКИЙ

Цими деньками йдуть підготовчі роботи на ділянці км 207-210: проводяться роботи по зрізу рослинного шару грунту і підготовка основи під зведення земельного полотна.

Роботи ведуться по лівому проїзду, по правому триває рух автотранспорту Вам неободимо лучшая композитная арматура для больших цементных направлений? Тогда мы рады предложить вам самую качественную композитная арматура Кропивницкий качеством данной продукции вы останетесь очень довольны и при этом секономите немалые финансы на доставке.. Планується будівництво нового залізо-бетонного шляхопроводу над залізницею, довжиною 61 м і реконструкція існуючого.

На ділянці працюють 40 чоловік і 10 одиниць техніки. Автогрейдер Cat® 12H та бульдозер Cat® D6R працюють над очищенням площі від чагарнику і пнів, виконують планування і ущільнення основи земполотна Вам неободимо лучшая композитная арматура для ваших бетонных покрытий? Тогда мы хотим предоставить вам самую достойную композитная арматура Луцк превосходством данной продукции вы останетесь весьма довольны и еще секономите немалые финансы на доставке.. На даний момент вже вивезено 9 тис. кубів рослинного шару.




Після проведення всіх робіт дорогу буде доведено до параметрів категорії 1-Б, що позволить збільшити пропускну здатність до 10 тисяч транспортних одиниць на добу.

РОБОТИ НА МОСТУ ЧЕРЕЗ РІЧКУ СУЛА

Компанією «Дорожнє будівництво «Альтком» також виконуються роботи по демонтажу старенького моста через річку Сула на км 204 + 965 при реконструкції М-03.

«Сьогодні виконуються роботи з демонтажу старенького моста. Розібрані всі прольоти - один 24 м і 10 по 18 метрів. Також демонтовані шість опор. Ведуться роботи по зведенню десятої і восьмої опори моста і з огорожі шпунтом котлованів п'ятої і шостої опор. На об'єкт привезли шість балок прогонової будови довжиною 18 метрів», - розповів виконроб ділянки Сергій Шипунов.

Паралельно з розбиранням старенького моста завозяться конструкції, опалубка та ліси для будівництва нового. Рух по мосту здійснюється по правій смузі до закінчення будівництва нового моста.

 

 

* Фінансово-промислова група «АЛЬТКОМ» є взаємозв'язаною низкою підприємств Вам неободимо качественная пластиковая арматура для больших бетонных опалубок? Тогда мы хотим предоставить вам самую качественную композитная арматура Луцк превосходством коей вы останетесь очень довольны и при этом секономите немалые финансы на доставке.. Завдяки передовому досвіду та інноваційним підходам, компанія стала загальновизнаним лідером в будівельній, дорожньо-будівельній галузях та багатьох інших сферах діяльності.

Група представлена в 12 областях України. Крім того, на сьогодні ФПГ «Альтком» має в наявності найкрупніший і високотехнологічний парк автомобільної, будівельної та дорожньо-будівельної техніки в Донецькому регіоні.




Джерело: www.zeppelin.ua

Інформацію розміщено на правах реклами

Просмотров: 103 | Добавил: indyn034be | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar